2013/04/11

Helmikuu on pakkaskuu, maaliskuussa sulaa jääjääjää

Hola nenes!

Mulla on jäänyt semmoset yleiskuulumiset helmi- ja maaliskuulta kokonaan kertomatta, hupsista...
Hyvin on kuitenkin mennyt, seuraavaan perheeseen vaihtoa, karnevaaleja, ystävänpäivää ja Rotary-reissuja ollut. Eli tämmöstä suht vauhdikasta, ja väsyttävääkin menoa, mutta kaiken sen arvoista. Ainoa vaan, että osa näistä kuvista ei oo kyllä laadultaan parhaimpia, sillä mun pienemmän kameran akku päätti sanoa hyvää yötä, enkä oo saanut sitä heräteltyä aina kuin vain hetkeksi :( Kännykällä ollaan siis hätätapauksissa menty, ja tuota isoa kameraa olen myös koittanut nyt enemmän roudata mukanani!

Lähetään nyt vaikka noista karnevaaleista, joita täällä oli useammankinlaista. Tampicon keskustassa oli karnevaalikulkue, joka joka päivä teki kierroksensa siellä. Tanssia, musiikkia, paljon ihmisiä ja paljon nauramista. Me Tampico-Cd.Maderon 4 vaihtaria osallistuttiin myös yhtenä päivänä; tanssimista, laulamista ja semmoista yleistä elämäniloa! Oli ihan huippua, vaikka kyllä illalla kotiin tullessa väsytti ja aamulla aikasin herätessä vielä enemmän..

Toinen osa karnevaalia (joka oikeastaan juhlittiin jo aikasemmin) oli keskustan Casinon karnevaali, jonne mentiin kavereiden kanssa. Tämä oli oikeastaan ihan juhlajuhla; pukukoodi oli naamiaisasu tai etiketin mukainen juhlapuku. Paikalla oli aina pikkulapsista vanhoihin herroihin ja rouviin, naamiaisasuja ja kauniita juhlamekkoja. Ilta oli pitkä, aina aamuyöhön asti oikeastaan! Paljon tanssimista, hyvää musiikkia ja jopa "kuningattaren" kruunaamista!

Lentoemäntä, karnevaalitanssija, Ihmenainen ja toinen lentoemo!
Kaksi bailarinaa!
Mi mujer maravilla♥ Dominiquen kanssa laittauduttiin yhessä kuntoon. Sen asu on yhden piñata-ryhmän puvustuksia, mun puku on yhden kaverin lainaama!
Armando ja Jorge olivat astetta coolimpia räppäreinä!


Suomi, Sveitsi, Saksa ja Taiwan edustamassa karnevaaleissa! Koitin suurentaa näitä kuvia, mutta niistä tulee tosi huonolaatuisia, enkä tosiaan ymmärrä että miksi... Hmph. No, ehkä tää kestetään tällä kertaa.

Paikallisen Rotaract-klubin jäseniä, ihan huippumeininki niillä oli jo heti alussa meneillään!

Karnevaalien jälkeen juhliminen ei loppunut kuitenkaan, sillä 14. helmikuuta torstaina juhlistettiin ystävänpäivää! Ja kyllä taas tuli todettua, että on tosiaan nimensä mukainen päivä! Mä en suoraansanottuna hirveästi perusta semmosesta älyttömästä höösäämisestä ystävänpäivänä, mutta täällä meininki oli ihan toinen. Kouluun tullessa jokaisella oli mukanaan ilmapalloja, kukkia, karkkia ja vaikka mitä muuta, joita sitten jaettiin kavereille ja niille poika-/tyttöystäville! Tietysti hienoimmat ja näyttävimmät meni niille kumppaneille sitten. Ja vaikken kauhea höösäjä tästä päivästä olekaan, ja täällä se oli mun makuun ihan liian kaupallinen, niin kyllä siinä pieni kateus (hyvällä tavalla siis!) iski, kun yhdellä tunnilla erään tytön poikaystävä oli laittanut koulun vaksin toimittamaan tälle tytölle järjettömän kauniin kukka-asetelman, ja toinen tyttö sai ilmapalloja ja suklaata salaiselta ihailijalta! Meksikolaiset pojat osaavat kyllä olla romanttisia, sitä en kiellä haha!

Päivä oli kaikin puolin mukava ja rento, koulun jälkeen käytiin host-äidin ja -siskon kanssa syömässä ja myöhemmin illalla mentiin vielä tyttökaveriporukalla syömään! Ja nyt kun kerran jo ruokateemassa ollaan, niin saimpahan lahjaksikin ihan hullun kasan herkkuja kavereilta... Kyllä, pyörin kotiin.

Mexican style?
Maria, Brenda ja Vanessa! ♥
Yksi parhaimmista ystävistäni täällä, Claudia!
Andrea on myös yksi parhaimmista ystävistä! Ps. miksen osaa käyttäytyä kuvissa...
Iran ja Mederos!
Actitud Campeon, voittaja-asenne! Näitä poikia tulee kyllä kova ikävä!

Värikoodina oli punaista, vaaleanpunaista tai valkoista...Tai ilmoitus siitä, että sulla on ihana kumppani! Tää pariskunta oli liian söpö paidoissaan.
Monet myivät omia leivoksiaan ja muita tekeleitään. Ihan meni kyllä herkutteluksi tää päivä kaikilla...
Hyvä ystäväni Armandoo!

Host-sisko Farah! Vaikka Farah on mua vuoden nuorempi, aina nauretaan, että mä oon se pikkusisko...
Kassandra, Dominique, meikä, Maria, Vanessa, Grissel ja Andrea! ♥

Huhhuh, kylläpäs nyt tuli taas oikeen kuvaoksennus... Seuraavaksi tiedossa toinen nimeltä Rotary-reissu Huastecaan!

Hasta pronto con besitos, Noora

3 kommenttia: