2012/07/30

I had a thought it's a dream

Okei. Mistä mä alotan?!

Lähetään nyt siitä liikkeelle että päivät Mexico Cityssa meni ihan liian nopeesti meijän ihanan vaihtariporukan kanssa! Käytiin kiertelemässä niin monessa paikassa ja sitä vaan oikeesti vähän väliä mietti, että oikeesti tässäkö sitä ollaan. No mutta, jet lagit on nyt lagitettu ja elämä alkanu!

Oltiin tosiaan vaihtariporukalla ensin kolme päivää Mexico Cityssa. Kaikki oli niin uutta (yeah right, ihanku ei enää olisi) ja erilaista! Ruoka hyvää, paljon kaktuksia, tummia ihmisiä, kalterit ikkunoissa ja piikkilankaa aidoissa. Niin ja se olennaisin on pakko vielä toistaa; kaikki tuijotti meitä. Ihan oikeesti kaikki, ja niin häpeilemättömästi vielä! Haha no, äkkiäkös siihen tottuu. Eikä oikeestaan tuijoteta niin paljon kun on ainoo vaalee porukassa, mutta kun meitäki meni semmonen rykelmä niin ihmekös tuo toisaalta..
Noniin, nyt siitä Mexico Citysta ja niistä retkistä. Laitan tän ekan postauksen pelkästään siitä ekasta kokonaisesta päivästä, teen toisesta erillisen postauksen kanssa ettei tuu makiaa mahan täydeltä! Ainii, ja nyt varmaan se paras osa - kuvia!

 Es verdad!
 

 Käytiin kattomassa parkit kirkot matkalla pyramideille, joista tää vanhempi on ihan vinossa!

 Slummeja, eikä nää kuvat oo pahimmasta päästä.


Teotihuacán. Intiaanien rakentamia järjettömän kokosia temppeleitä oli usempiiki, mutta noissa lähinnä ne tunnetuimmat, Auringon ja Kuun pyramidit. Kivuttiin siihen suurimpaan, eli Auringon pyramidiin. Ihan hulluu reissijumppaa, mut kaiken sen arvosta! Ihan mahtavat näkymät ja ylipäätään se paikka oli jotain ihan uskomatonta. Alas tulo oli vielä hirveempää, ne portaat oli niiiin jyrkät! Bueno, otettiin parit ryhmäkuvatki, mut mulla ei oo ensimmäistäkään, joten ootan että saan joltain sellasen lainattua!


 Parit turistit shoppailemassa!


Ehittiin me oikeestikin shoppailee iltasemmalla kun oli vapaa-aikaa ennen syömistä! Joku läheinen kauppakatu kuvassa.

Besos, Noora
psst! toisessa postauksessa toinen päivä!


2 kommenttia:

  1. Täällä yksi "täti-ihminen", (kirjaimellisesti) ihastelee kuviasi ja seuraa silmä tarkkana matkaasi. Odotan aina innolla uutta päivitystä ;) Auli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta päivitystä saatavilla! Ihana kuulla, että te kaikki seuraatte tätä (:

      Poista