2012/10/01

Viikonloppuja

Mulle viikonloput on aina ollut semmosta rentoutumista varten ja vähän akkujen lataamista varten. Täällä asia on sama, mut silti tuntuu, että kokoajan ollaan menossa ja viikonloput meneekin ihan hujauksessa! Ei sillä, kyllä mulle kelpaa!

Lauantai 22.9
Viime viikonloppuna olin mamán ja papán mukana golfaamassa. Tai no, oikeestaan papá on ihan hulluna golfiin, joten mulla ja mamalla se meni lähinnä kattomiseen ja kömpelöön harjoitteluun haha! Se oli ihan jees, en niinkään golfista perusta ja kuusi tuntia siellä oli mulle vähän liikaa... No mutta, ruoka oli hyvää, samoin seura! Ja kävin mä eläintarhassakin, joka oli siinä samalla alueella. Tykkään eläintarhoista ja tää oli musta erityisen jees, kun sai välillä kävellä ihan metsän keskellä hiljaisuudessa. Tuli vähän koto-Suomi mieleen, mutta samalla siinä oli se tietty eksotiikkakin!

Chile enogada - eli leivitetty chili, jonka sisällä on hedelmää, papuja ja vissiin vähän lihaakin. Päällä juustoista kermaa ja granaattiomenan "sisälmyksiä" = hyvää!
Hyytelö kahta laatua. Keltainen oli mamán tekemää ananas-hyytelöä ja toi toinen oli joku sekametelisoppa, hyvää sekin kyllä!
Kirahvit on aina vaan niin ihania - ja niin isoja!
Tämmösellä kärryllä sitten ajeltiin läpi eläintarhan.
Noi laamat oli niin sympaattisen näkösiä!

Tää pätkä oli kävelyä varten ja matkalla olikin pari bambia vastassa!
Vähän tuntui kuin ois viidakkoon sukeltanu..
Tämmönen astetta äänekkäämpi kaveri oli "lintutarhassa". Mutta upean värinen ja kattokaa tota hervotonta jalkaa..käpälää? No, kattokaa kuitenkin!
Täällä pidettiin lintuja. Vähän näyttää Korkeasaareen verrattuna rähjäiseltä joo, mutta musta se oli jotenkin tosi siisti!
Kotiin kun päästiin niin vähän ajan päästä taas jatkettiin matkaa. Mulla oli tiedossa yllätyssynttärijuhlat, jotka pari kaveria järkkäsi parille toiselle kaverille, joilla on samana päivänä synttärit. Täytyy myöntää, että odotin sitä perinteistä synttärisankarin naama kakkuun -meininkiä, mutta ei sitten kuitenkaan. Onnistunut ylläri ja tosi hyvät synttärit kyllä oli, ei siinä mitään! (:

27.-28.9
Hypätäänkin nyt tähän viikonloppuun! Tai no, alotetaan torstaista, vaikkei se ihan viikonloppu vielä olekaan. Koulusta pääsin meinaan myöhään, koska joka torstai mulla on laulutunti koululla. Se kuuluu siis kouluaktiviteetteihin, joita voi valita. Ja samantien kun pääsin kotiin niin lähettiinkin taas matkaan! Mentiin Tampicon teatteriin, Metropolitanoon, jossa oli tiedossa tanssinäytös. Päästiin maman kanssa myös paikallislehteen haha! Mistä tulikin mieleen, että mua on myös haastateltu koulussa radioon ja telkkarissakin vilahdin kun oltiin jossain kuvausjutussa yleisönä... Että moi vaan! No mutta kuitenkin, vaikken tanssista mitään tekniikkahienouksia ymmärräkään, se oli upeen näköstä! Tarinaakaan en ymmärtänyt, liekö kielimuurilla jotain osuutta asiaan tai ei, mutta tykkäsin kuitenkin.

Tää on ihan mun henkilökohtainen lempparikuva, jonka oon pitkään aikaan ottanut!

Perjantaina jatkettiin samalla kulttuuriteemalla (täällä onkin jotkut kulttuuriviikot meneillään just) ja mentiin koko perheen voimin kattomaan ensin semmosta tampicolaista sinfonia-orkesteria. Täytyy myöntää, että odotin vähän enemmän siltä, enkä vissiin ollut ainoo, joten suunta vaihtui väliajalla taas teatteriin ja siellä sitten esiintyi kaksi pianistia. Ne soitti ihan mielettömän hyvin! Host-veli teki tylsyyskuolemaa mun vieressä, mutta mä tykkäsin kyllä. Teatterin jälkeen mentiin sitten syömään semmoseen hotdog-pikaruokaravintolaan, ei ehkä niin kulturelliä, mutta hyvää kuitenkin.


Eilinen ja tää päivä on mennyt suhteellisen rennoissa merkeissä. Eilen kävin syömässä Dominiquen ja kahden sen kaverin kanssa semmosessa merenrantaravintolassa, jonne piti kulkea veneen kanssa. Hieno paikka ja hyvää ruokaa! Ja tietysti hyvää seuraa :)

Katkarapucoctail! Syötiin tossa sivussa näkyvien suolakeksien kanssa.
Poikettiin takaisin tullessa rannalla (jossa oon käynyt kerran aiemmin jo maman kanssa!) ja poseerattiin kun turistit konsanaan!
Tänään on myös ollut tavallaan ihan rento päivä, vaikka tehtiinkin koko perhe pihahommia semmoset neljä tuntia!! Kyllä vähän on väsyttänykkin nytten. Mutta piha on siisti ja nätti, ja muistimpa viimein ottaa kuvaa talostakin! Ihan hyvä tälleen reilu kahden kuukauden asumisen jälkeen... No, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Kotikatu!
Kotipihan kaktus ja edeltävän vaihtarin puumerkki!
Vähän kotipihan "sivupihaa" tai jotain semmosta. Tosta autolla kuitenkin kuljetaan talon taakse! Mutta ei siis tolla autolla mikä kuvassa on...
Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä; koti! ♥
 Nyt meikä menee ihan vaan oleilemaan ja telkkaria kattomaan, ihanaa alkavaa viikkoa muruset!

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla menoa ja meininkiä siellä ja varmaan tosi mukavaa, hyvä kuulla, että viihdyt, ihanii kuvii :).
    Gran abrazo tai jotain <3 (menix ihan mönkään...?)
    t.Kummitätsä Leena ja terkut Arilta ja Aleksiltakii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Eikä mennyt mönkään ;) haleja sinnekin! ♥

      Poista