2012/11/29

Música!

Ihan vaan aattelin jakaa teille muutaman espanjankielisen biisin, joita täällä kuunnellaan ja itse kuuntelen (liian) paljon. Kaikki näistä ei oo Meksikosta, mutta ainakin täältä Väli-Amerikan alueelta!
 
3BallMTY - Inténtalo
3BallMTY - Besos al aire

Jesse & Joy - ¡Corre!

Amuleto - Deja de respirar

Tämä bändi on yhden kaverini Melon isoveljen bändi! Bändin laulaja-kitaristi on Melon veli, ja tätä bändiä käytiin myös sillon jokunen aika sitten Claudian ja Dominiquen kanssa katsomassa täällä Tampicossa!

Mr. Saik - Siente el choque (Panama)

Wisin & Yandel - Algo me gusta de ti (Puerto Rico)

Suurin osa on joo vähän tommosia party/tanssibiisejä, mutta ei se mitään! Ja luulempa, että noista parista rauhallisemmastakin esimerkiksi rakas äitini siellä ruudun toisella puolella voisi tykätä tosta Jesse & Joy'n kappaleesta. :) Tykkään hirveesti kun täällä monelle biisille on joku tietty tyyli tanssia se kappale, tai sitten mennään salsalla tai cumbialla! Joista mä en kyllä hallitse kumpaakaan juuri ollenkaan, mutta ainakin meininki on kohdillaan!

Besitos, Noora

Psst! Laitoin tonne postauksen alalaitaan semmosen sydän-nappulan, että josko painelisitte sitä kun ootte lueskellu...;)

4 kommenttia:

  1. Kiva, kun jaksat ja ehdit kertoa meille kuulumisiasi. Jesse&Joy teki vaikutuksen tälläseen tätiinkin, mutta Amuleto vielä enemmän ;) Terveisiä koko meidän porukalta ja mummilta kans. Pyysi laittamaan jo aikoja sitten terkkuja... T: Auli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse tykkään kummastakin noista myös hirveesti! :) Terveisiä sinnekin kaikille!! ♥

      Poista
  2. Meillä täällä katsellaan "Tanssii tähtien kanssa" ojelmaa, mutta heti alkuviikosta kuuntelen näitä, -katsotaan käykö samoin kuin Auille... ;)
    Halirutistus!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy jotain kivoja biisejä!:) Haleja sinne takaisin! ♥

      Poista