2012/12/12

Postia Suomesta!

VIHDOIN!! Vihdoin ja viimein tosiaan eilen sain kuin sainkin kauan odottamani, ensimmäisen pakettini Suomesta! Kiitos koko perhe! ♥

Äiti oli sen laittanut postiin jo reilu kuukausi sitten, ja ihmeteltiin kun mitään ei ollut kuulunut koko paketista. Maanantaina kävin Dominiquen kanssa Tampicon keskustassa postitoimistossa kyselemässä, josko se ois sinne ilmestynyt. No eihän se ollut. Domikin kysyi oman pakettinsa perään, mutta se olikin Maderon toimistossa hahaha! Ja vaikka hyvin jo pärjäänkin espanjalla, meni sanat välillä sekaisin, mutta ihana ja kärsivällinen postitäti siellä auttoi parhaansa mukaan ja antoi mulle puhelinnumeron johon voi soittaa ja kysellä myöhemmin!

Ei saatu meidän paketteja, mutta lohdutukseksi käytiin syömässä muutamat churrot ;) Riquisimo!

No kuinkas sitten kävikään. Eilen oltiin host-maman kanssa kotosalla ja olin juuri ettimässä jotain, kun kuulin, että puhelin soi. Mama ehti vastaamaan ja jatkoin siinä sitä etsiskelyä kun kuulen "de Finlandia?!" eli Suomestako?! Oisin niin halunnut nähdä oman ilmeeni sillä hetkellä, mun sydän heitti meinaan voltit, kun tajusin, että mun paketistahan ne puhuivat! Mietin, että miten ihmeessä ne osasi soittaa meille, koska mä en jättänyt sinne mitään yhteystietojani. Host-mama jutteli vähän aikaa siinä puhelimessa ja meikä innoissaan kuunteli vieressä. Ainoa vaan, että se paketti oli jo siellä kun siellä ekan kerran kävin. Ja jo pari viikkoa aikaisemmin. Nyt ne soittivat meille lähinnä siksi, että olivat aikeissa palauttaa sen! Äkkiä hädissään lopetettiin hommamme ja kiiruhdettiin keskustaan (täältä sinne ajaa hyvällä tuurilla 20-25 minuuttia). Mama oli vähän närkästynyt postille kun eivät maanantaina voineet sanoa mitään, että on paketti Suomesta, muttei vaan mun nimellä, niin oisin edes osannut sanoa host-vanhemmille, että käydään hakemassa se sieltä niiden kanssa. Ilmoituksia meille oli paketin saapumisesta lähetetty parikin, jotka eivät tosin koskaan saapuneet perille. Noh, loppu hyvin, kaikki hyvin ja pakettia tutkiessa tirautin taas parit kyyneleet kotona! Mama lohdutteli, että ihan ymmärrettävää. Ja jonkun heiton se heitti vielä siitä suklaan määrästäkin, joka sai mut kyllä nauramaan!


Mi paquete! Oli muuten jännä tajuta, että siinähän luki ihan selvällä suomenkielellä Posti!
kortti porukoilta! ♥ psst! Tuolla taustalla näkyy mun pieni koristepukki, sekä ihka oikea joulukalenteri!!
Vähän naama siinä niin punottaa, mutta hällä väliä! Ja kattokaa tota suklaan määrää! Eipähän vähään aikaan herkkuhammasta kolota...;)
Besitos, Noora
PS. Tuosta alempaa voitte lukea toisenkin uuden postauksen!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sun äiti osas lähettää paketin ajoissa ja suklaa löysi sut! Meidän paketti jäi Suomeen, kun posti-täti sanoi,ettei toivettakaan, et tulis perille jouluksi. Saat meidän paketin sitten kesällä täällä... Tiedäthän sen,parempi myöhään jne...
    T: Auli ja kumppanit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se perille vihdoin ja viimein tosiaan löysi! Täällä kun toi posti välillä tuppaa toimimaan vähän omia aikojaan, kun taas toisinaan se tekee hyviäkin yllätyksiä. :)
      haleja sinne! ♥

      Poista
  2. Toivottavasti se meidän lähettämä joulukortti on sit sulla helmikuuhun mennessä, ennenku vaihdat perhettä ;). Ehkä "pääset" meksikolaiseen hammaslääkäriinkin käymään tolla suklaamäärällä :)), jos hyvin käy... Pitäsköhän lainata toi junarata-idea meidänki kuusen alle, hieno idis. Hirmusti haleja sulle meiltä kaikilta!
    t.Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha!! tolla suklaa määrällä voi hammaslääkäri kutsuakkin, mutta hartaasti toivon ettei.. ;) ja joo, lainailkaa ihmeessä! Se on niin söpö toi juna tossa kuusen alla!
      Kiitos ja haleja sinnekin! ♥

      Poista
  3. Hei kaunokainen!♥
    Herkullisen paketin olet saanut... :)
    Ajatuksin siellä mukana, Titti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! ♥ ps. herkullinen paketti on myös hyvää vauhtia jo tuhoutumassa...;)

      Poista