2013/07/09

Ruta Maya 2do parte

Heippa hei muruset!
Anteeksi, että mulla on taas kestänyt kirjoitella tänne, mutta hitsi vie se ei tosiaankaan oo mikään heitto, että viimeiset kuukaudet lentää siivillä! Mulla on enää jäljellä alle kaksi viikkoa täällä, MITÄ?! Mihin tää aika oikeasti katoaa... Ruta Mayasta tuntuu jo kuluneen ikuisuus, vaikka vasta reilu kuukausi sitten me sanottiin heipat ja itkettiin koko porukka. Onneksi mulla oli (kyllä, meitä on enää kaksi jäljellä täällä) näitä Tampico-vaihtareita kolmekin kappaletta täällä mun kanssa ja pääsin vielä näkemään yhtä hyvää ystävääni Belgiasta Meksikon pohjois-osassa, Reynosassa. 

Kattelin näitä kuvia tässä taas näitä laittaessani, ja mulle iski ikävä. Nää ihmiset on vaan ihan huippuja. Onneksi mulla on myös niitä ihania ihmisiä täällä Tampicossa, mutta tulee olemaan ihan hirveää sanoa heipat niille... Jos nyt kuitenkin iloisempiin kuviin, kirjaimellisesti! (anteeksi, mulla on suomikin ihan hukassa ja pää aivan sekasin tästä hullunmyllystä mikä on meneillään kotiinlähdön keskellä!)


Vicky brasseista, Dom on jo varmaan monille tuttu aka siskoni Sveitsistä, Julia brasseista, Clotilde Belgiasta ja Chloé Kanadasta!
Ensimmäinen aamu Cancúnissa ♥ kello oli hädin tuskin 6 aamulla! Ja tietysti merinäköala huoneesta, meijän huoneen tytöillä kävi tosiaan tuuri!
Ensimmäinen päivä Cancúnissa, niin mitäs muutakaan kuin rannalle itseänsä grillailemaan!
Brassityttöni Vicky ja Carol kanssa grillailivat itseään!
En halua yleistää, mutta tästä näkyy miehen ja naisen ero rannalla...;)
Valaat, eikun vaihtarit rannalla!
Cancúnissa pyörittiin kaiken kaikkiaan 6 päivää, joista tosin yksi vietettiin tunnin päässä sijaitsevalla toisella rannalla, Playa Del Carmenissa. Kummatkin ihan älyttömän kauniita paikkoja ja hiekka niin valkoista ja meri niin sinistä kuin elokuvissa!

Haluttiin Vickyn kanssa letittää päät Karibialaisittain!
Quinta Avenida en Playa Del Carmen
Brassit innoissaan niiden Havaianas -sandaaleista! ♥ (jotka muuten oikeesti on ihan varmasti maailman mukavimmat varvasläpsyt!)
Turisti (melkeen paikallinen hei!) nauttimassa elämästään!
Voi tuota onnellisuuden tunnetta ja sitä naurun määrään kun juostiin ja kaaduttiin kaikki samaan kuoppaan naamallemme hahahahah!
Tiimi! ♥
!! Viva Méxicoooo !!
Onnellisuuden multihuipentuma!
Dom, Vicky ja meiksi
Viva Brasiiiiiil! Ja Suomi tietty!
Tää on yksi mun lempparikuvista kanssa tältä reissulta! Löytyy myös mun pöydältä kehyksistä :)
Tanguy (Belgia) ja kääpiöt!
Seuraavana päivänä reissu jatkui Cancúnissa ja suunnaksi otettiin pieni saari nimeltään Isla Mujeres (suomeksi jos tän kääntäisi se tarkoittaisi naissaarta). Se jos joku oli niin puhdasta luontoa, vaikkakin jo paljon turistien täyttämä, mutta tosi rento paikka! Ja vaikka täällä nyt mentiin ihan kesäsäissä, yksi sun toinen kärsi flunssasta, niinkuin myös allekirjoittanut. Kuumuus tuntui siis loppupeleissä aika hirveeltä ja varjon paikkaa tuli haettua. Varjopaikan löysin kuitenkin hieronnasta! Miten ihanalta se oikeesti tuntui kaikkien niitten bussissa nukkumisen ja flunssasärkyjen takia, kyllä siinä rentoutui ja vähän ajan päästä taas mennä paineltiin menemään niinkuin ennen!

En el camino a la Isla! Matkalla saarelle!
Joku toinen saari vähän matkan päässä. Toi vesi oli niin sinisen turkoosia!!
Huomasin olevani liian monessa kuvassa näin....en osaa olla normaalisti sitten vissiin hahaha mutta tässä oli nyt ideana mun rusketus! Wuhuu!
Isla Mujeres ♥

Dom, Bence ja minä!
Takaisin tullessa oli vähän väsynyttä porukkaa mun seurana...
Seuraavana päivänä Cancúnissa jatkettiin elämyspuistoon, Xcaretiin! Koko porukalla oli päällään samanlaiset Ruta Maya -paidat, tosin vähän omiin tyyleihinsä muunneltuina. Tässä Dominiquen ja Bencen tyylinäyte paidoista ja siitä saatavista asusteista. Vähän näyttää myös Angry Birdseiltä hahah! 

Angry Birds México!
Team Takapenkki! 
Xcaret on siis semmonen luonnopuisto, lähellä Cancúnia sekä Playa Del Carmenia. Siellä oikeesti täytyy viettää se koko päivä, jotta ehtii näkemään edes puolet kaikesta siitä hienoudesta! Tekemistä löytyy koko perheelle ja me käytiin porukalla kattomassa vesieläimiä, rannalla poikettiin ja tietty vielä snorklaamassa joissa! (kyllä, käytiin useammassakin kun vähän eksyttiin reitiltä ja lopulta käveltiin takaisin kun oltiin niin kaukana jo hahaha) Xcaretissa oli myös mahdollisuus käydä uimassa delfiinien kanssa, ja monet kävivätkin sen tekemässä. Ruokakin oli ihan laittoman hyvää, vaikka meksikolainen ruoka kyllä tuppaa aina vähän olemaan ;)  Illlalla päivän päätteeksi odotti vielä show, joka kertoi Meksikon historiasta ja esitti muutamien osavaltioiden perinteisiä tansseja! Ihan mieletön! Koitan siitä koota kuvia seuraavaan kertaan, koska niitä mulla on ihan järjetön määrä...

Kilppareita kattomassa
"A los que tiren objetos a los cocodrilos se les solicitará que vayan por ellos." -  He, jotka heittävät tavaroita krokotiileille pyydetään myös hakemaan ne sieltä!
Snorklailemassa tosiaan käytiin! Oli muuten oikeesti jännittävää, kun jossain vaiheessa menitkin aivan pimeessä... Onneksi oli kaverit mukana! ♥
Pojat komeina! ♥ Balint Unkarista, Giovanni Italiasta, Tanguy Belgiasta ja Willian Brasiliasta
Familia! ♥ Sinah Saksasta, Sydney Jenkeistä, YO, Julia, Xandão ja Carol Brasseista, Clo Belgiasta, Dom Sveitsistä ja Vicky Brasseista! Ps. Huomatkaa tää tyylikäs paitojen suunnittelu...
Väsyneet ja kärventyneet tytöt showta kattelemassa!
Kolmannen osan laitan än, yy, tee, nyt!
Besitos, Noora

7 kommenttia:

  1. Voi miten ihania, iloisia ja aurinkoisia kuvia ♥ (ja nuoria)!

    VastaaPoista
  2. Vähäks nää oot papu ja kivat noi karibiakampaukset ;) Koht nähdään... Halit.
    t.Leena ja kump.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On onneksi vähän saanut väriä pintaan, mut vielä pikkasen haluis lisää ;) nähdään pian! terkkuja♥

      Poista
  3. Yhdenneksitoista viimenen kuva (toivottavasti laskin oikein) on ihanan sininen!!! Siitä vois tehä vaikka taulun. T: joku sini(sen fani)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitsi ihanuus! Ompahan joku idea sulle synttärilahjaksi ens vuodelle jos en muuta keksi ;)

      Poista